29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yazdan kalma günler sürüyor…

Yazdan kalma günler sürüyor…

Türkiye’nin doğusu karakışla mücadele ederken, Adana’da yazdan kalma günleri yaşıyor.

Aralık ayının sonunda Adana’da güneşli hava etkisini sürdürüyor. 22 derecelere kadar çıkan hava sıcaklığı güneşin bulunduğu alanlarda adeta yaz aylarını aratmıyor. Güneşli havada dışarı çıkan vatandaşların bazıları kısa kollu tişörtlerle dolaşıyor. Güzel havanın tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar parklara ve Seyhan nehri kenarına aileleriyle birlikte gitti.

GÜNEŞİN KEYFİNİ ÇIKARTTILAR

Parklara gelen aileler çocuklarıyla birlikte oyunlar oynadı. Bazı gençler ve çocuklar Atatürk Parkı içerisinde paten ve kaykaylara binerek güneşli havanın keyfini yaşadı. Çocuklarıyla birlikte park içerisinde yürüyüş yapan ailelerde oldu. Park içerisinde hatıra fotoğrafları çektiren aileler sıcak havada parkı tamamen dolaştı. Park içerisinde spor yapanlarda oldu. Spor aletleriyle spor yapanların yanı sıra birde yürüyüş yapanlarda dikkatlerden kaçmadı.

İLGİ ÇEKEN SOKAK KÖPEĞİ

İsmet İnönü Parkı içerisinde vatandaş güneşte oturarak arkadaşları ile sohbet etti. Parktaki sokak köpekleri de güneşli havanın tadını çıkarttı. Park içerisinde güneşte uyuyan bir köpeğin uyurken şekilden şekle girmesi görenlerin ilgisini çekti. Bacaklarını açarak sırt üstü yatıp, kafasını yere koyan köpeği görenler anı ölümsüzleştirdi.

DOĞU DA KARAKIŞ

Türkiye’nin doğu illerinde ise kar yağışı ve olumsuz hava etkisini gösteriyor.  Türkiye’nin doğu illerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar ve tipi nedeniyle birçok noktada ulaşım sağlanamıyor. Ayrıca kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yollarda kazalar da yaşanıyor. Kar yağışı nedeniyle kapanan yollar ve ulaşımın güçlükle sağlandığı yollardaki çalışmalar sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir