17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bir araya getiriyor…

Yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bir araya getiriyor…

İnfo Yatırım, kaçırılmayacak bir organizasyonla yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bu kez de 25 Kasım’da Adana’da, 26 Kasım’da ise Mersin’de bir araya getiriyor. İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek buluşmada, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, Ergün Tekgül, İnfo Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdürü İsmail Güner ve İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü Sertaç Ekeke birer konuşma yaparak piyasaları değerlendirecek. İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’na internet üzerinden kayıt olan herkes ücretsiz katılabilecek.

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırım ekosisteminindaha bilinçli ve donanımlı olması adına sorumluluk üstlenmeye devam ediyor.İnfo Yatırım bu amaçla bir yandan ürettiği nitelikli içerikleri tüm iletişim kanallarından yatırımcılarla paylaşırken bir yandan da yatırımcıları piyasa uzmanlarıyla bir araya getirerek önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Yatırımcılar için fırsat

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bir araya getirdiği yatırımcı buluşmalarının 9’uncusunu 25 Kasım Cumartesi Günü Saat 13.30’da Adana HiltonSA’da gerçekleştirecek. Mersin’deki 10. buluşma ise 26 Kasım Pazar Günü Saat 13.30’da Mersin HiltonSA’da yapılacak.Etkinlikte, finans ve piyasa uzmanları yatırımcılara, dünya ve Türkiye ekonomisi ile borsa başta olmak üzere sermaye piyasalarına ilişkin görüş, öneri ve değerlendirmelerini aktaracak.

Katılımlarücretsiz

İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlük görevini üstleneceği Yatırımcı Buluşmaları’na kayıt formunu dolduran herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. 25 Kasım Cumartesi günü Adana’da yapılacak etkinliğe katılmak için https://kayit.infoyatirim.com/adana-yatirimci-bulusmasi,26 Kasım Pazar günü Mersin’de gerçekleşecek etkinliğe katılmak içinsehttps://kayit.infoyatirim.com/mersin-yatirimci-bulusmasilinklerine tıklanarak açılan sayfadan hemen kayıt olunabiliyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir