3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Levent Köprüsü hizmete girdi…

Levent Köprüsü hizmete girdi…

Yeni bulvarlar ve caddeler açan, bir çoğunu yenileyen, D-400 Karayolu üzerine iki alt geçit yapan, üçüncüsünü çok kısa süre sonra Adanalıların hizmetine sunmaya hazırlanan Adana Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir İlçesi’nde Levent Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdi.

Böyle büyük bir köprüyü halkın hizmetine sunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, kentin hangi mahallesinde ne eksik olduğunu tespit etmek için ekipler gönderdiklerini söyledi.
Başkan Zeydan Karalar, köprünün yapıldığı yerde trafik sorunu bulunduğunun belirlendiğini ve gerekenin yapıldığını ifade etti.
ÖNEMLİ HİZMETLER ART ARDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Başkan Zeydan Karalar, bölge için kapalı semt pazarı, kreş, taziye evi, kadınlara yönelik meslek edindirme merkezi, muhtarlık ve iki halı sahanın içinde olduğu proje hazırladıklarını ve hayata geçireceklerini müjdeledi.
Başkan Zeydan Karalar, “Bu yol ve köprü buranın makus talihini değiştirecek. 19 Mayıs, Anadolu, Levent, Koza ve diğer mahallelerin makus talihini değiştireceğiz. Gün geçtikçe buralar daha modern yerleşimler haline gelecek” diye konuştu.
Bölgeye daha önce yapılan yağmur suyu isale hattı, yol, köprü ve diğer çalışmaları anlatan Başkan Zeydan Karalar, yeni yapılacak hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Yüreğirli olduğunu ve ilçenin caddelerini, sokaklarını çok iyi bildiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, bölgenin, altyapı dahil sorunlarını gidermeye devam edeceklerini söyledi.
MALİ SORUNUMUZ KALMADI-YENİ BULVARLAR AÇILIYOR
Bölgede yıllardır çözülmeyen yol ve köprü sorununu giderdiklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mali sorunu kalmadı. Bu seviyeye gelmemiz çok kolay olmadı. Devasa işleri yapmayı sürdüreceğiz. Haftaya Ahmet Zenbilci Bulvarı’nı açacağız, ondan sonraki hafta Kozan, Ceyhan, Yumurtalık ve Aladağ ilçelerinin su sorununu çözecek Yedigöze Barajı’ndan su getirme projesinin temelini atacağız, sonrasında iki kreşimizi daha açacağız, ardından üniversite yolunu açacağız. Göl Mahallesi Bulvarı’nı açtık. Saydam Caddesi’ne paralel bir bulvar yapıyoruz. Sarıçam’ın, ilçelerin trafiğini rahatlatmak için iki bulvar yaptık, birini açtık, diğerini de açacağız” dedi.
Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından mahalleli adına İsmail Ceylan, Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, plaket sundu. Yüreğirli muhtarlar da Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü çiçek verdi, teşekkür etti. Sonrasında açılış gerçekleştirildi. Ardından Arif Ceylan konser verdi. 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir