18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / YAPTIĞI YEMEKLER İLE HER KESİME HİTAP EDİYOR…

YAPTIĞI YEMEKLER İLE HER KESİME HİTAP EDİYOR…

Adana’da  12 yıldır Mutfak Ev Yemeklerini işleten İngilizce öğretmeni Nurşah Apaydın iş yerinde yaptığı lezzetli ve çeşitli yemekler ile hem göze hem mideye hitap etmeye hız kesmeden devam ediyor.

Apaydın, “Değişen yemek kültürü içerisinde çok farklı beklentiler olabiliyor. Müşterilerin beklentileri ve zevkleri benim için önemli. İş yerimizde tabi ki daha çok Adana usulü yemekler çıkmakta” dedi.

“MÜŞTERİLERİM FAST FOOD’TAN EV YEMEKLERİNE DÖNEMEYE BAŞLADI”

Nurşah Apaydın gençlerin damak tadının değiştiğine değinerek şu ifadeleri kullandı; “ 12 Yıldır bu sektörün içerisindeyim. Öğrenci kitlem fast food’tan ev yemeklerine dönemeye başladı. Hatta annelerini getirip tanıştıran öğrencilerimde var. Bu yüzden ev yemeklerine yönlendiğini düşünüyorum.  Sebebi aslında çok fazla hormonsal beslenildiği için 20 yaşımdaki bir genç 40 yaşında gibi duruyor. Ben bunun nedenini birazda beslenmeye bağlıyorum. Diğer türlü obeziteye doğru ilerleyebilir.”

“PANDEMİ HERKESİ ETKİLEDİĞİ GİBİ BİZİ DE ETKİLEDİ”

Geçmiş yıllara oranla işlerin azaldığını belirten Apaydın, “Satışlarımız pandemiden önce çok fazlaydı ve cidden satışlarımız iyi gidiyor. Tabi ki pandemi herkesi etkilediği gibi beni de etkiledi. Ama bu sezona yine de iyi başladık.”

Nurşah Apaydın konuşmasının sonlarında şu ifadeleri kullandı; “Gelen zamlar bizleri oldukça fazla etkiliyor. Fiyatlarla çok fazla oynamıyorum. Tabi ki kendime de zarar vermek istemiyorum ama öğrencilere zaten hep indirim yaparım. Fiyatlarla aşırı oynamadığım için müşterilerim tarafından sıkıntı yaşamıyorum.”

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir