4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Voleybol turnuvasının tanıtımı yapılacak…

Voleybol turnuvasının tanıtımı yapılacak…

Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi yönetim kurulu, Çukurova Belediyesi SK Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal 15-16-17 Eylül tarihlerinde yapılacak TSYD Turnuvası ile ilgili bugün basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı TSYD Nihat Geven Tesislerinde 12.00’de başlayacak.

Son olarak 2003 yılında düzenlenen ve Gaziantepspor’un kazandığı TSYD Adana Şubesi Kupası 20 yıl sonra Sultanlar Ligi’nde mücadele eden voleybol takımlarının katılımı ile yeniden düzenleniyor.

Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin’in ev sahipliğinde Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Ankara’dan Karayolları ve PTT SK, Antalya’dan ise Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımlarının katılımı ile TSYD Adana Şubesi Kupası düzenlenecek.

Kulüp Başantrenörü Mustafa Umut Uysal, yaptığı açıklamada, “Adana için lig maçları apayrı heyecan kattı. Ancak lig öncesinde de böylesi önemli turnuvanın sahne alacak olması ayrıca bizleri heyecanlandırdı. Bir taraftan da eksikliklerimizi görme fırsatı da bulacağız.”dedi.


Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir