26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Varlı’dan Yeni Öğretim Yılı Mesajı…
MHP ADANA MİLLETVEKİLİ MUHARREM VARLI, MİLLİ MÜCADELEYE İLHAM KAYNAĞI OLAN VE İLK MİLLİ MÜCADELE ZAFERİNİN KAZANILDIĞI ADANA’YA “İSTİKLAL MADALYASI” VERİLMESİ İÇİN MECLİS BAŞKANLIĞI’NA KANUN TEKLİFİ SUNDU. (İHA/ADANA-İHA)

Varlı’dan Yeni Öğretim Yılı Mesajı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı 2016-2017 yılı eğitim-öğretim yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Varlı mesajında Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girerken çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim haklarını çok iyi bir şekilde idrak edelim, Çocuklarımızın kendilerine, ailelerine, çevrelerine, milletimize ve insanlığa yararlı birer birey yetişmelerinin iyi bir eğitimle mümkün olabileceğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız.

Milletvekili Varlı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Öğretmenlerimizden fikri hür, vicdanı hür yeni nesiller istiyor’ Yeni nesiller milli duygularla donatıldığı zaman vatanına, milletine ve bayrağına her zaman sahip çıkacağını ve en anlamlı yatırımın vatan ve milli egemenliğin bekası için eğitime yapılan yatırım olduğunun altını çizdi ve Toplumların muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında eğitim ve öğretimin son derece önemli olduğunu belirtti.

“Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizden beklentimiz, Türk milletinin milli, manevi, ahlaki, tarihi ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, Çalışkan bireyler yetiştirmeleridir.

2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılının yeni hedefler ve büyük bir heyecanla bir eğitim- öğretim yılına başlayacak olması öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm Milli Eğitim çalışanlarının sevinç ve heyecanlarını gönülden paylaşıyorum. Gözleri heyecanla parlayan, yüreklerinde öğrenme sevgisiyle okullarına adımlarını atan çocuklarımız okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşmaları eğitim ve öğretim için son derece önemli bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük emek isteyen, Sabır ve özveri gerektiren eğitim yolculuğunda hep beraber el, ele vererek yeni dönemde Ülkemizdeki eğitim çıtasını daha yükseklere taşımak için 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının çocuklarımıza, velilerimize. Öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir