26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Öztürk’den Öğretim Yılı Açıklaması…
SAMSUNG CSC

Başkan Öztürk’den Öğretim Yılı Açıklaması…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmen ve öğrenciler başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diledi.
Başkan Öztürk, mesajında şöyle dedi: “İnancımızın, milletimizin ve memleketimizin yarınları evlatlarımıza emanettir. Evlatlarına iyi bir eğitim ve öğretim sağlayabilen milletler ancak yarınlarından emin olabilirler. Evlatlarımızın iyi bir eğitim almaları; dinini bilen, vatanını ve milletini seven, ahlaklı ve dürüst bir birey olarak yetiştirilmeleri, başta evlatlarımızın hakkı olduğu gibi, bizim de hem onlara hem inancımıza hem de milletimize karşı olan önemli bir vazifemizdir dedi.
Başkan Öztürk Mesajına şöyle devam etti. Evlatlarımıza iyi bir eğitim ve güzel bir terbiye verebilmek, anne-babalar olarak onlara bırakabileceğimiz en kıymetli hediye olacaktır. Zira Sevgili Peygamberimiz bir anne-babanın, çocuğuna verebileceği en güzel hediyenin, onların güzel bir şekilde yetiştirilmesi olduğunu ifade etmiştir. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girerken çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim haklarını çok iyi bir şekilde idrak edelim. Onların, kendilerine, ailelerine, çevrelerine, milletimize ve insanlığa yararlı birer birey olarak yetiştirilebilmelerinin, iyi bir eğitimle mümkün olabileceğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım.”
Milli ve manevi değerlerini öğrenme anlamında da önemli bir fırsattır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız, eğitim neferi öğretmenlerimizin gözetiminde vatanına ve milletine bağlı sağlam bir nesil olarak yetiştirilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminin Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir