20 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ KÖŞGER’DEN CEYHAN’A ZİYARET…

VALİ KÖŞGER’DEN CEYHAN’A ZİYARET…

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Ceyhan ilçesini ziyaret etti.

İlçedeki ziyaretlerini Ceyhan Kaymakamlığına gerçekleştirdiği ziyaretle başlatan Vali Köşger, burada Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Karşılama töreninin ardından Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Köşger, daha sonra Kaymakam Gürbüz’den ilçenin genel durumu ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger; Ceyhan ilçesinin Adana için çok büyük önem arz ettiğini belirterek ilçe genelinde tarım, sanayi ve ticaret alanında yürütülen tüm faaliyetlerin Adana, bölge ve ülke ekonomisine katkısının son derece önemli olduğunu kaydetti. Adana’nın bütün ilçeleriyle bir bütün olduğunu belirten Vali Köşger, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için herkesin daima üzerine düşen görevi en iyi şekilde ifa edeceğini sözlerine ekledi.

Vali Köşger’in Kaymakam Gürbüz’e çalışmalarında başarılar dilediği ziyaret, ilçe hakkında değerlendirmelerde bulunulmasının ardından son buldu.

Kaymakamlığa gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Ceyhan Belediyesini ziyaret eden Vali Köşger, burada İlçe Belediye Başkanı Hülya Erdem ile belediye personeli tarafından karşılandı.

Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz’ün de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Başkan Erdem’le makamında bir müddet görüşen ve Ceyhan Belediyesince ilçede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Başkan Erdem’den bilgi alan Vali Köşger, Başkan Erdem’e görevinde başarılar diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir