2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ KÖŞGER: YANGIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR…

VALİ KÖŞGER: YANGIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR…

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında çıkan ve kullanılamaz hale gelen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

 

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 2011 yılından bu yana kullanılmayan yanan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasına giderek incelemelerde bulundu, yetkililerden bina ve yangın konusunda bilgi aldı. Adana Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Herhangi bir sağlık hizmeti verilmeyen Eski Adana Devlet Hastanesinde çıkan yangını yerinde inceleyen Valimiz Sayın @yskosger, yaptığı açıklamada olayda can kaybının olmadığını, söndürme çalışmalarının ekiplerce güvenli bir şekilde devam ettiğini belirtti. Adana’da çıkan yangın sonucu kullanılmaz duruma gelen eski devlet hastanesi binasında inceleme başlatıldı.” ifadelerine yer verildi.

 

Hacı Ömer Sabancı Caddesi’ndeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kullanılmayan binasındaki yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 11 yıldır kullanılmayan binada deprem bölgesine gönderilecek malzemelerin konulduğu depo olarak kullanıldığı ifade edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir