26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Üreticilere çiğ süt desteği bilgilendirmesi…

Üreticilere çiğ süt desteği bilgilendirmesi…

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilere yönelik verilen çiğ süt desteklemesi ile ilgili toplantı yapılarak, bakanlık personeli ile üretici birliği temsilcilerine bilgilendirme yapıldı.
İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına 15 İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden teknik personeller ile üretici birliklerinin temsilcileri katıldı. Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Caner Alıç, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hayvancılık sektörüne yönelik birçok desteği olduğunu belirterek, Çiğ Süt Desteklemesinin de bunlardan biri olduğunu ifade etti. Alıç, değişen mevzuata veya sisteme göre zaman zaman ilçe müdürlüklerinde ve üretici birliklerinde görev yapan teknik personelin Çiğ Süt Desteklemesi, sütün sınıflandırılması, kalite kriterleri, süt piyasası gibi konularda bilgilendirilmesinin daha sağlıklı işleyiş açısından önemli olduğunu vurguladı.
Toplantıda daha sonra Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğünde görevli teknik personeller tarafından katılımcılara, Bakanlığın Hayvan Bilgi Sistemi içerisinde yer alan çiğ süt desteğine ilişkin sunum yapılarak bilgi verildi. Toplantıya katılan teknik personeller de destekleme hakkında sorularını ileterek ilgili tebliğ ve mevzuat hakkında bilgi sahibi oldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir