7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / TÜYAP ADANA İNŞAAT FUARLARI 14. KEZ ÇUKUROVA’DA BULUŞUYOR…

TÜYAP ADANA İNŞAAT FUARLARI 14. KEZ ÇUKUROVA’DA BULUŞUYOR…

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü 29 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında, 14. Adana İnşaat Fuarı, 13. Adana IHS Fuarı ve Güneş Enerji Sistemleri Özel Bölümü gerçekleşecek. 5 yıl aradan sonra profesyonel ziyaretçiyi tek bir çatı altında toplayan TÜYAP Adana İnşaat Fuarları, Türkiye’nin dört bir noktasından katılımcıları ağırlamaya hazırlanıyor.

TÜYAP Fuarcılık Grubu ve DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu) iş birliğinde; Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu, AYAMDER, AKAMDER, Adana Müteahhitler Birliği, Adana Mimarlar Odası, Adana İnşaat Mühendisleri Odası ve ÇUFAŞ’ın destekleri ile düzenlenen 14. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak. İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren Fuarlar, 29 Şubat’ta TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Sektör profesyonelleri ile buluşma

Türkiye’nin birçok ilinden gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş adamlarını tek bir çatı altında toplayacak olan 14. TÜYAP Adana İnşaat Fuarları, yurt dışından Irak, Suriye, Lübnan, Umman, Azerbaycan, Gürcistan ve Kıbrıs’tan ilgili alım heyetlerini fuarlarda ağırlayarak yeni iş bağlantılarının kurulmasına olanak sağlayacak.

4 gün boyunca etkinlik düzenlenecek

14. Adana İnşaat Fuarları’nda 4 gün boyunca bir dizi eğitimlerde düzenlenecek. DAİMFED iş birliği ile 4 gün boyunca alanında uzman kişilerce eğitim seminerleri de verilecek. Akıllı betondan yeni nesil sistemlere, güneş enerji sistemlerinden otomasyon sistemlerine kadar pek çok yenilik ilgililere aktarılacak. Bilim Köşesi’nde uygulamalı olarak da gösterilecek yenilikler, sektör ilgilileri ile bir araya gelecek.  TÜYAP Adana İnşaat Fuarları, 29 Şubat – 3 Mart 2023 tarihlerinde 10.00 ila 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir