“ADANA SPORLA ANILIYOR”
Türkiye genelinden gelen 2 bin 700 sporcunun Adana’da müsabakalara katıldığını vurgulayan Muzaffer Çintimar, “Adana spor anlamında tarihi günlerinden birini yaşıyor. Aileleriyle birlikte yaklaşık 5 bin kişiye ev sahipliği yapıyoruz. Adana’ya böylesine önemli bir etkinliği kazandıran Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.
Adana’nın bundan sonra da sporla anılacağını ve en büyük etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını anlatan Çintimar, “Adanalılar böyle spor etkinliklerine büyük ilgi gösteriyorlar. İlklerin kenti olan Adana karatede de şampiyonlar çıkartacak ve geleceğin sporcularının yetiştirilmesine ev sahipliği yapmaya devam edecektir.” diye konuştu.

VALİ KÖŞGER’İ ZİYARET ETTİ
Öte yandan, Şampiyona için Adana’ya gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz ve beraberindeki heyet, Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. Vali Köşger, müsabakaya katılacak tüm sporculara başarılar diledi.

PLAKET VERDİLER
Bu arada, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı makamında ziyaret ederek plaket takdiminde bulundu. Uğuz, Çintimar’a Adana sporuna kazandırdığı başarılardan dolayı tebrik etti.