6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Niloya ve arkadaşları Adana’ya geliyor…

Niloya ve arkadaşları Adana’ya geliyor…

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte yarıyıl tatilinin son günlerinde de minik dostlarını yalnız bırakmıyor. Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere keyifli, bir o kadar da eğlenceli anlar yaşatacak. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, 3-4 Şubat tarih Adana 01 Burda Alıveriş Merkezi’nde ücretsiz olarak sevenleriyle bir araya gelecek.

TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyon abone sayısıyla YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanırken bu hafta mutluluk dünyasının kapılarını Adana 01 Burda Alışveriş Merkezi’nde açıyor. Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları ve dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak.

Kahramanlar, 3-4 Şubat tarihlerinde Adana 01 Burda Alışveriş Merkezi’nde çocuklara unutamayacakları anlar yaşatacak. 14.00, 16.00, 18.00 saatlerinde 3 seans halinde ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir