26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tümer Yumurtalık’ta…

Tümer Yumurtalık’ta…

Referandum çalışmaları kapsamında Yumurtalık’ta vatandaşlarla buluşan Tümer, İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit, İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz, ilçe örgütü, il ve ilçe gençlik kolları üyeleriyle Yumurtalık’ta Cumhuriyet için sağduyu çağrısı yaptı. Tüm kesimlere hayırlı günler dileyen Tümer, Yumurtalık İlçe Tarım Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Yumurtalık Belediyesi, Yumurtalık Polis Merkezi Amirliği ve Yumurtalık Ziraat Odası Başkanlığı’nı da ziyaret etti.
Millet, vekilini yine alnından öptü
Yumurtalık’ta Tümer’i her gördüğünde alnından öpen İsmet Erden isimli vatandaş yine CHP’li vekilini alnından öptü. Erden, Yumurtalık sahil düzenlemesi ve kale inşaatını gerçekleştiren ve her fırsatta ilçeyi ziyaret eden Tümer’e teşekkür etti.
Her kesimden tepki var!
Yumurtalık’ta patates üreticileri pazar sorunu ve girdi maliyetlerinin artışından, ürünün para etmemesinden dert yanarken arıcılar da arı ölümlerinin kendilerini ve ailelerini tükenme noktasına getirdiğini kaydetti. Çiftçiler sorunlarına duyarsız kalan iktidar partisini eleştirirken ilçe merkezindeki esnafların çoğu da gün boyu siftah yapamadıklarını dile getirdi. Genci, yaşlısı, öğrencisi, esnafı ve çiftçisiyle, tüm kesimlere ulaşmaya çalışan Tümer, balıkçı barınağında da balıkçıların sorunlarını dinledi.
İşsizlik büyük sorun
Tümer, işsizlik rakamlarının son 7 yılda üst noktaya ulaştığı Türkiye’deki işsizlikten nasibini alan Yumurtalık’taki üniversitelilerle de görüştü. Öğrenciler, mezun olmaya yakın iş kaygısı yaşadıklarını, mezunlar da işsizlikten dolayı büyük bir hüsrana uğradıklarını belirtti.
Sorun, hepimizin sorunu
Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının başkanlık sisteminin getirilmek istenmesinden dolayı kaygı duyması gerektiğini vurgulayan Tümer, “Sorun sadece partimizin sorunu değil. Bir millet, memleket ve devlet sorunudur. Bu sorunun üstesinden hep birlikte gelmek zorundayız” dedi. İktidar partisinin milletin asli sorunlarıyla ilgilenmek yerine koltuk sevdasına düştüğünü, milleti de oradan oraya savurduğunu vurgulayan Tümer, “Bu kez ülkemiz için, geleceğimiz için, Cumhuriyetimizin devamı için onlara ‘dur’ demek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir