27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / TEMSA’ya Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü…

TEMSA’ya Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü…

Adana’da faaliyet gösteren TEMSA, dünyaya örnek olan uygulamasıyla Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü’nün sahibi oldu.

FUSO Canter’in 30 yılı aşkın süredir Türkiye’deki resmi distribütörü olan TEMSA, satış sonrası hizmetler ekibi tarafından geliştirilen projesi ile dünyanın dört bir yanından FUSO iş ortaklarının katıldığı etkinlikte Excellence in Customer Services for Uptime Management 2023’ün sahibi oldu.

Bir yandan Türkiye’de araç parkını büyütmeyi sürdüren TEMSA, bir yandan da satış sonrası hizmetlerde ortaya koyduğu yenilikçi ve teknolojik yaklaşımla müşterilerine değer katmayı sürdürüyor. Bu anlayış doğrultusunda, TEMSA Satış Sonrası Hizmetler FUSO Canter model araçları için geliştirdiği projesi, FUSO ekosistemindeki en prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen Excellence in Customer Services for Uptime Management 2023’ün sahibi oldu.

 

TÜRKİYE’DE BAŞLADI, DÜNYAYA YAYILACAK

FUSO yönetimi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve dünyanın farklı ülkelerinden iş ortaklarının CEO seviyesinde katılım gösterdiği bilgilendirme toplantısında ‘örnek proje’ olarak gösterilen projenin Türkiye’de hayata geçtiği vurgulanırken, söz konusu sistemin FUSO’nun faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de kullanılması tavsiye edildi.

ARAÇLARIN ANLIK DURUMU TESPİT EDİLEBİLİYOR

TEMSA Satış Sonrası Hizmetler mühendisleri tarafından geliştirilen bu sistem sayesinde, ilgili tüm birimler anlık olarak araçların durumunu dünyanın neresinde olursa canlı bir şekilde dilediği zaman görebiliyor. Olası bir arıza durumunda, müşterinin herhangi bir arama yapması beklenmeden ekipler aracın bulunduğu bölgeye yönlendiriliyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir