27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Portakallı Lezzetler Heyecanında Son 3 Gün…

Portakallı Lezzetler Heyecanında Son 3 Gün…

Türkiye’nin ilk ve tek karnavalı olarak yurtiçinden ve yurtdışından yüz binlerce kişiyi Adana sokaklarında buluşturan Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bu yıl 12.’si 13-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Birbirinden renkli ve güzel etkinliklere sahne olacak karnaval bu yıl da Adana Mutfağı Lezzetleri yarışması ile genç aşçılara kendilerini test etme imkanı sunacak.

15 Şubat’ta başlayan yarışma başvurularının bitmesine sayılı günler kala şu ana kadar binlerce kişini yarışmak için başvurduğu bilgisi aktarıldı.

Portakallı Lezzetler Yarışması’nın son başvuru günü 1 Nisan. Yarışma ise 20 Nisan Cumartesi günü saat 10:00 – 13:00 arasında gerçekleştirilecek.

Katılımcıların 3 kategoride yapılacak olan yarışmada; 15-23 yaş arası Şef Adayı öğrenciler Tatlı veya Pasta kategorisinde, 23-30 yaş arası çalışan Genç Şefler ile Soğuk veya Sıcak Yemekler kategorisinde, Analı-Kızlı Yarışması’nda Adana Mutfağı Lezzetleri kategorisinde yapılacak.

Katılım ücreti alınmayan yarışmada, her yarışmacıya birer madalya, katılım belgesi ve aşçı önlüğü verilecek. 1. olan yarışmacılara 10.000 TL, 2. olan yarışmacılara 5.000 TL, 3. olan yarışmacılara ise 2.500 TL ödül verilecek.

Detaylı bilgi için  https://www.nisandaadanada.com/portakalli-lezzetler-yarismasi-2024 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir