19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / TAŞ KÖPRÜDE İFTAR…

TAŞ KÖPRÜDE İFTAR…

Tarihi Taşköprü de iftar…
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana’nın sembolü olan tarihi Taş Köprü üzerinde Adana’yı yönetenlerle vatandaşların bir araya geldiği iftar yemeklerinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdi.

İftara Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik,Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ,AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni Yüreğir ve Çukurova Kaymakamları, Oda Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

İftarda vatandaşlarla sohbet eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlara kavuşmasını temenni etti. Bakan Çelik yaptığı konuşmada ‘Siz değerli vatandaşlarımızla bu tarihi Taşköprü üzerinde iftar yapmaktan mutluyum. Sizlerle iftar yapmak bizim için bir şeref. Buraya Adana’nın dört bir tarafından gelip iftarlarınızı açıyorsunuz. Bizde sizlerle birlikte olduk. Başka iftarlara da katılmak nasip olur inşallah. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Gelecek olan bayramın hepinize hayırlar getirmesini diliyorum.’ dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Tarihi Taşköprü de düzenlenen iftarda şehri yöneten insanlarla vatandaşları bir araya getirdiklerini belirterek ‘Sayın Bakanımız Ömer Çelik ve Sayın Valimiz Mustafa Büyük ve Adana’daki tüm idareciler ile vatandaşlarımızı aynı sofrada buluşturduk. Ramazan ayının manevi hazzını hep beraber yaşadık. Bu birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından da çok önemlidir. Burada vatandaşlarımız bütün idarecilere ulaşıp sıkıntılarını rahatlıkla anlatabiliyorlar. Sohbet edebiliyorlar. Bu yönüyle de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra dünyanın ayakta kalan en eski köprülerinden biri olan Tarihi Taşköprü İftarları artık geleneksel hale geldi.’ şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir