17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Soner Çetin: “Adana’yı iyi temsil ediyoruz”

Soner Çetin: “Adana’yı iyi temsil ediyoruz”

Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Belediyesi Adana Demirspor 5. hafta karşılaşmasında bugün İstanbul’da ligin güçlü ekiplerinden THY takımına konuk olacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma Saat: 14.00’da başlayacak. Karşılaşma Misli Tv Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 yenilgi alan temsilcimiz 6 puanla 5. Hafta maçına çıkacak.

Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin, yeni bir takım olduklarını ve ligin sonunda yeni olmamıza rağmen en iyi yerde bitireceklerinden emin olduğunu söyledi. Çetin, ”Birbirinden değerli oyuncu grubuna sahibiz. Adana’da oynadığımız maçlarda kapalı gişe oynuyoruz. Bunun sebebi de Adanalıların voleybola olan sevgisi oluyor. Geçmişte Adana’da Güney Sanayi vardı. Efeler Liginde yer alıyor ve başa oynuyordu. Basketbol takımı da çok iyiydi. Hentbolda Çukobirlik vardı. Ama Adana’nın Sultanlar Liginde hiç kadın voleybol takımı olmamıştı. Biz bu eksikliği gördüğümüz için böyle bir girişimde bulunduk ve Sultanlar Ligi’nde Adana’yı temsil ediyoruz” dedi.

Hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu ifade eden Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal, “Lige yeni çıktık. Tecrübeli ve etkili bir takım oluşturduk. Öncelikli hedefimiz ligin sonunda play-off içinde olmak. Kadromuz ve tecrübemiz buna yeterli. 4 maçı geride bıraktık. 2 galibiyetimiz 2 yenilgimiz var. Bu haftada ise ligin güçlü ekiplerinden THY ile oynayacağız. Kaybettiğimiz maçlarda kazanımlar çıkararak yolumuza devam ediyoruz. Eksiklerimizi görüyoruz. Biz bütün hazırlıklarımızı play-off için yapıyoruz. Tabi ki rakiplerimize ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Her maçtan sonra neleri iyi yaptık neleri kötü yaptık hepsini tekrar düşünüp çalışıyoruz. Tek isteğimiz hata oranını en aza indirmek. Bizi takip eden voleybolu seven binlerce taraftarımız var. Açıkçası ilgi görmek, onları salondan mutlu göndermek bizi daha çok mutlu ediyor. Biz deplasman da da olsak aynı kitlenin maçlarımızı takip ettiğini biliyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir