26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Sezer Sahaya İndi

Sezer Sahaya İndi

Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Arif SEZER kalabalık bir konvoyla geldiği Ceyhan’da kalabalık bir Partili topluluğu tarafından karşılandı.

Ceyhan Bölge Trafik öünden araç konvoyuyla karşılanan Sezer Ana caddelerde attığı turdan sonra parti binasına geldi. Burada bekleyen kalabalık bir parti topluluğuna hitap eden Sezer, “Ceyhan’ı yeniden Sosyal Demokrat bir Belediyeye kavuşturacaklarını” söyledi.

Sezer, Ceyhan’ın eskiden bir sanayi kenti olduğunu ve bunu yeniden sağlayacaklarını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti Türk Hava Kurumu kurulduğunda kurumun ilk uçağını Ceyhanlılar hediye etmiştir, yani eskiden Ceyhan’ın durumu daha iyiydi. Geçmişteki konumumuza dönmek için uğraş vereceğiz ve yeniden sanayi bölgesi olmalıyız. Sosyal Belediyecilik bizim işimiz ve alnımızın akıyla da seçimi alacağız” dedi.

Sezere sevgi gösterisin de bulunan vatandaşlar, “Birleşe, birleşe kazanacağız, Mustafa Kemalin askerleriyiz, sloganları atarken Sezer sık sık konuşmasını kesmek zorunda kaldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir