27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / ŞEHİT VE GAZİLER MÜZESİNİN AÇILIŞI YAPILDI…

ŞEHİT VE GAZİLER MÜZESİNİN AÇILIŞI YAPILDI…

Haydan Aliyev Dostluk Parkı sahasında Ceyhan ilçe Belediyesi tarafından yapılan Şehit ve Gaziler Müzesi’nin Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde açılışı yapıldı. Şehitler ve Gaziler Müzesinin açılış töreninde konuşan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Çanakkale Kahramanı ve Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Çanakkale şehitlerini rahmetle andıklarını belirterek, “Bu millete çok acı çektiren PKK terör örgütüdür. PKK terör örgütü Ceyhan’da 86 ailemizin canını yakmıştır. Terör örgütlerini nefretle kınıyorum” dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’de yaptığı konuşmasında, “Şanlı bayrağımızın altında dostluk, kardeşlik ve barış içerisinde yaşamımızı sürdürmekteyiz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara geçit vermeyeceğiz. Ceyhanlı hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda kısa süre içerisinde şehit ve gaziler müzesini yaptık” diye konuştu.
Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir ise, “2 yıldır ordan oraya taşınıp duruyorduk. Bize bu yeri kazandıran Hülya Başkanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir