24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / CTO’dan Esnafa Destek Bilgilendirme Toplantısı…

CTO’dan Esnafa Destek Bilgilendirme Toplantısı…

Ceyhan Ticaret Odası ile KOSGEB iş birliğinde Mikro ve Küçük işletmelere Hızlı Destek Programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
CTO Başkanı Şeref Can, “KOSGEB destekli istihdam programı işletmelerimize kolaylık, istihdama da büyük katkılar sağlayacaktır. Kriterleri uyan tüm işletmelerimizi programdan faydalanmaya davet ediyorum. Bu programla binlerce kadın ve gencimize iş kapısı açılacak, hizmet ve ticaret sektöründeki işletmelerimiz de nefes alacaktır. ” dedi.
KOSGEB tarafından başlatılan “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek” programı bilgilendirme toplantısı CTO Başkanı Şeref Can, KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet Eren, KOSGEB Uzmanı B. Oya Denir ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Ceyhan Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Covid-19 salgınından etkilenen mikro ve küçük işletmelere yönelik olarak KOSGEB, Dünya Bankası ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) işbirliğinde yürütülen “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek” Programının detayları ele alındı.
Toplantının açılışında konuşan CTO Başkanı Can, “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı işletmelerimize kolaylık, istihdama da büyük katkılar sağlayacaktır. Binlerce kadın ve gencimize iş kapısı açacak, hizmet ve ticaret sektöründeki işletmelere nefes aldıracak bu KOSGEB destekli istihdam programından, kriterleri uyan tüm işletmelerimizi faydalanmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir