22 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Sanatçı İhsan Ustaoğlu, Adana’da Geleceğin Sanatçılarını Yetiştiriyor!

Sanatçı İhsan Ustaoğlu, Adana’da Geleceğin Sanatçılarını Yetiştiriyor!

Yüreğir Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi ve Yüreğir Belediyesi işbirliğiyle açılan tiyatro kursunun dönem sonu gösterisinde öğrencileriyle sahneye çıkan Ustaoğlu velilere duygusal anlar yaşattı.
GURUR DUYDULAR
Kursiyerler, deneyimli eğitmen İhsan Ustaoğlu yönetmenliğinde izleyiciye dikkat, odaklanma, hafıza, beden perküsyonu, şarkılarla öykü oluşturma, cesaret, özgüven duygusuna yönelik gösteri sundular. 7 Haziran’daki gösteri Yüreğir Belediyesi Mevlana Kültür Evi Tiyatro salonunda gerçekleştirildi. 4 ay süren 8–13 yaş arası geleceğin tiyatrocuları çocuklar, aileleri ve arkadaşları tarafından alkış aldı. Veliler, tiyatro sahnesinde gördükleri evlatlarıyla gurur duydular

19 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Öte yandan, yaz dönemi kurslarının 19 Haziran’da başlayacağını söyleyen İhsan Ustaoğlu, Eylül ayına kadar sürecek kursların ücretsiz olduğunu dile getirdi.
Kursların 8 yaşından büyük herkese açık olduğunu söyleyen Ustaoğlu, Yüreğir Belediyesi Yamaçlı Mahallesi Mevlana Kültür Evi’ne yapılacak kayıtlarda kimlik fotokopinin şart olduğunu sözlerine ekledi.

SANATÇI YÖNÜNDEN ZENGİN

Adana’nın Türk sinemasına çok sayıda başarılı sanatçı kazandırdığını anlatan başarılı oyuncu İhsan Ustaoğlu, “Altın Koza Festivali başarılı sanatçıları ağırlıyor ve her yıl sinema adına güzel çalışmalar yapılıyor. Biz de Mevlana Kültür Evi’ndeki çocukları geleceğe hazırlıyoruz. İnanıyorum ki bu çocukların arasından çok başarılı tiyatrocular ve sinema sanatçıları da çıkacaktır. Velilerimizden sanata yatkın çocuklarını bu kurslara getirmelerini istiyoruz. Çünkü sanat, çocukları bütün olumsuz alışkanlıklardan korur.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir