29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / RESİMLE ÖĞRETMENLERİNİ ANLATTILAR…

RESİMLE ÖĞRETMENLERİNİ ANLATTILAR…

Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmasında Özel Burç Ceyhan İlkokulu öğrencilerinden Özge Solgun birinci, Nil Deniz Tuncel ise üçüncü oldu.

Düzenlenen törenle dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödüllerini Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün elinden alan minik öğrenciler, yaşadıkları mutluluğu dile getirerek, bu başarılarını öğretmenlerine hediye ettiklerini söyledi. Okullarına iki ayrı başarı kazandıran Burçlu öğrenciler, “Biz bu ödülleri öğretmenlerimizin sayesinde aldık. Onlara çok teşekkür ediyoruz ve elde etmiş olduğumuz bu başarıyı onlara hediye ediyoruz.” dedi.

Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan ise öğrencilerini elde etmiş oldukları başarılardan dolayı tebrik etti. Evliya Demiraslan, “Böyle anlamlı bir dereceyi ben de tüm öğretmenlerimize hediye ediyorum. Ayrıca hem öğrencilerimin hem de öğretmen kardeşlerimin başarılarının devamını diliyorum. Özel Burç Ceyhan Koleji olarak, eğitim ve öğretimin her alanındaki başarımızın devam etmesi için dün ve bugün olduğu gibi yarın da çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir