16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Pes doğrusu!

Pes doğrusu!

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, SMA hastası Aslı’nın Valilik onaylı kampanyası için yapılan pankartı söktürüp yerine yılbaşı kutlaması astırdı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, SMA hastası Aslı’nın Valilik onaylı kampanyası için İnönü Bulvarı’ndaki Kaymakamlık binası yanında bulunan pankartın üzerine yılbaşı pankartı astırınca kıyamet koptu. Çocuklarını yaşatmak için mücadele veren Aslı bebeğin ailesi, yapılan uygulamaya tepki gösterince Başkan Erdem hatasından döndü ve pankartı değiştirmek zorunda kaldı. SMA hastası çocuklara devletin ve toplumun şefkat elini uzattığı bir ortamda Belediye Başkanı Erdem’in “destek pankartını” değiştirip, yılbaşı pankartı asması halkın da dikkatinden kaçmadı. Vatandaşlar, bu davranışın Belediye Başkanı Hülya Erdem’e yakışmadığını dile getirdiler.
“İMKÂNLARIMIZLA YAPTIRDIK”
SMA’lı Aslı bebeğin ailesi de yapılan davranışın Belediye Başkanı Hülya Erdem’e yakışmadığını belirterek, “SMA tip1 hastası bebeğimizin valilik onaylı kampanyası dahilinde yıllardır kullanılmayan bilboarda kendi imkanlarımızla afiş yaptırdık. Belediye Başkanı Hülya Erdem, hasta bebeğimizin afişini yırtarak yerine kendi reklamını asmıştır. Hiçbir şekilde desteği olmadığı gibi; imkanımızla yaptırdığımız afişleri kaçıncı kez oluyor yırttılar. Sosyal belediye anlayışıyla yönetildiği söylenilen belediyenin hasta bir bebek için gerçekleştirilen yardım kampanyasının ilerlemesine engel olmasına şaşırıyoruz. Neyse ki bu hatalarından dönüp kurumun pankartını kaldırdılar.” diye tepki gösterdiler.
“KUMBARALARIMIZ GELMEDİ”
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in SMA hastası için verdiği sözleri de tutmadığını iddia eden Aslı bebeğin ailesi, “Bizlerden kızımızın kumbarasını alarak İstanbul’da yapılan bir fuara ‘tüm başkanların destek olacağını ve çok yardım geleceğini’ söyleyerek götürdü. Fakat bugüne kadar kumbaralar dahi gelmedi. Bir baba olarak kızımı yaşatmaya çalışıyorum; fakat umutlarımızı çalmalarını kabul edemiyorum. Destek olmuyorsanız köstek de olmayın” ifadesini kullandı. Geçtiğimiz günlerde kendisini göreve getiren partilisiyle “pankart krizi” yaşayan Başkan Erdem’in bu kez de reklam için SMA’lı Aslı bebeğin pankartını engellemesi şaşkınlık yaşattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir