29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Bizde varız derneğinde yeni dönem…

Bizde varız derneğinde yeni dönem…

Biz de Varız Destekleme Derneği’nin yapılan dördüncü olağan genel kurulunda Birgül Altay, dönem başkanlığını Esin Parlak’tan devraldı. Biz de Varız Destekleme Derneği’nin birçok dernekten farklı olarak bir nevi iyiliğe öncülük etmek isteyen özverili insanların altında toplandığı bir çatı olduğunu ifade eden Birgül Altay, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti.

2018 yılında kurulan Biz de Varız Destekleme Derneği dört yıl gibi kısa sürede kuruluş amacına uygun onlarca faaliyet ve proje gerçekleştirdi. Eğitim, öğretim, insan hakları, çocuk hakları, doğa ve hayvan, dezavantajlı gruplar ve şiddete hayır temalı birçok projeyi hayata geçiren dernek, mevcut projelere destek veren ve üyelerinin bilgi birikimlerini toplumsal farkındalığa dönüştürme konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

POTANSİYELİ YÜKSEK DERNEK
Dernek Kurucu Başkanı Esin Parlak, “Kurulduğumuz günden bu yana derneğin enerjisini yüksek tutmak için başkanlık sürelerinin birer dönem olması konusunda hemfikir olduk. Potansiyeli bu kadar yüksek bir derneğin içinden daima başarılı yöneticilerin çıkacağından emindik.” ifadesini kullandı.

YÖNETİM VE ÜYELERE TEŞEKKÜR
Genel kurulda projelerde özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarına ve dernek üyelerine teşekkür eden Esin Parlak, iş ve meslek hayatındaki başarısı dışında, sivil toplum kuruluşlarındaki özverili çalışmaları ile de tanınan Birgül Altay’a bayrağı devretmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Derneğin kuruluşunda ve bu günlere gelmesinde büyük emeği olan geçmiş dönem başkanı Birsen Uçar’ı da rahmetle andıklarını ifade eden Esin Parlak, onun çabalarını asla unutmayacaklarını ve Birgül Altay’la birlikte yeni döneme bomba gibi başlayacaklarına inandıklarını vurguladı.

ÖZVERİLİ İNSANLARLA YÜRÜYORUZ
Başkanlığı devralan Birgül Altay, Biz de Varız Destekleme Derneği’nin birçok dernekten farklı olarak bir nevi iyiliğe öncülük etmek isteyen özverili insanların altında toplandığı bir çatı olduğunu hatırlattı. Kendisine destek veren üyelere teşekkür eden Altay, tüzükleri gereği çok farklı alanlarda projeler yapabildiklerini, farklı kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde hareket edebildiklerini kaydetti. Üyelerinin bireysel olarak gerçekleştiremeyecekleri iyilik hareketlerini birlikte başarmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Birgül Altay, derneğin özünde üyelerin ortaya koydukları proje fikirleri ile yol aldığını sözlerine ekledi. Divan Başkanlığını Prof. Dr. Mahir Fisunoğlu’nun yaptığı genel kurulun bitiminde ekibini kürsüye davet eden Birgül Altay, geçmiş dönem başkanı ve yönetim kurulana şükranlarını sundu.

BAŞKAN YARDIMCISI; ÜZELGEÇİCİ
Birgül Altay’ın başkan seçildiği Biz de Varız Destekleme Derneği’nde ikinci başkan Tanır Emre Üzelgeçici, genel sekreter Esin Parlak, sayman Burak Sezgek, üyeler Yasemin Tanır, Tülay Baltalı ve Selahattin Yakın oldu. Denetleme Kurulunda ise Sinem Özgen, Teslime Atlı ve Tuğrul Tunca yer aldı. Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyeler de gerek beklentilerini gerekse hayata geçirilmesi konusunda öncülük yapmak istedikleri projeleri yeni yönetime aktardılar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir