26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öztürk,”Vatandaşla empati kuruyoruz.”

Öztürk,”Vatandaşla empati kuruyoruz.”

ALEMDAR ÖZTÜRK: VATANDAŞLARIMIZI EMPATİ KURARAK DİNLİYORUZ

Ceyhan Belediyesi tarafından her Çarşamba günü vatandaşların talep ve önerilerine cevap vermek, onlarla bir araya gelmek amacıyla düzenlenen halk günü toplantılarının16.’sı gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gösterilen halk gününde tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenerek talep ve temennilerini dinleyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “sizlerin oyları ve devletimizin de bizlere verdiği yetkiyle yine sizlere hizmet etmek için buradayız. Empati kurarak sizlerin talep ve önerilerini dinliyor ve çözüm üretmeye çabalıyoruz. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın.” dedi.

Ceyhan’da 5 yıl içersinde taahhüt ettikleri hizmetlerin fazlasını yapmaya kararlı olduklarını belirten Başkan Alemdar Öztürk, “ Şuna inanmanızı istiyorum ki Ceyhan’a hizmetin gelmesi için milletvekillerimiz, bakanlarımız hatta Sayın Başbakanımız da hep Ceyhanlının yanında oldu. Allah’ın izniyle 5 yıllık görev süremiz boyunca taahhüt ettiğimiz hizmetlerden daha fazlasını yapmanın gayreti içersinde olacağız. Bizlere inanıp güvendiğiniz için Rabbül Âlemin hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir