28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Beşikataş’a centilmenlik ödülü…

Beşikataş’a centilmenlik ödülü…

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi Beşiktaş’ın konakladığı Sheraton Oteli’nde dostluk rüzgarları esti. Başkan Sözlü, Adana’ya gelen Beşiktaş kafilesini ziyaretinde şunları söyledi:
“Beşiktaş Türk futbolunda centilmenlik anlamında yegane marka. Yaklaşık 1 ay önce Adana Demirspor’la Beşiktaş’ın oynadığı Türkiye Kupası maçında da bu ruha uygun bir takım olduğunu göstermiştir. Veli Kavlak’ın hareketi ve davranışı, Türk Futbolu’na ve Beşiktaş’a yakıştı, bize Ulu Önder Atatürk’ün ‘Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim’ sözünü yaşattığı için Beşiktaş takımını kutluyorum. Veli Kavlak’ın, Beşiktaş’ın kaybettiği bir maçta bunu yapması, cetilmenliğin önemini ve anlamını artırıyor. Veli, Atatürk’ün tarif ettiği sporcu, Beşiktaş da Atatürk’ün tarif ettiği takım. Adana seyircisi de göreceksiniz ki bugün Beşiktaş’ı alkışlayacak. İnşallah bu ruh, Türk sporuna hakim olur.”
Slaven Bilic’i de tebrik eden Başkan Sözlü, onu Adana’da görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Fair Play ödüllerini Beşiktaş Yönetim Kurulu adına Futbol Şube Sorumlusu Mete Vardar ve Teknik Direktör Slaven Bilic alırken, Veli Kavlak adına ödülü Futbol Direktörü Semih Usta aldı.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Mete Vardar, Adana’nın kendilerini için çok önemli bir şehir olduğunu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüsyin Sözlü’nün elinden böyle bir ödül almanın büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana soya üretiminde Türkiye birincisi oldu…

Adana, 2023 yılında soya üretiminde Türkiye birincisi oldu. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir