27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Özgür Özel, Ceyhan’da!

Özgür Özel, Ceyhan’da!

CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar ve Partililer ile birlikte Ceyhanlı vatandaşları selamlayan Özel, her kesimin oyuna talip olduklarını belirterek, “Biz Ceyhan’da İYİ insanların, İYİ Partililerin, yakasında güneş olanların, oradan kopmuş ama gönlünde Atatürk sevgisi olanların oylarına talibiz” dedi.

Özel, “Tayyip Bey ittifak ortağına, hem de Necmettin Erbakan hocanın oğluna methiyeler düzüyordu. Elini kaldırıyordu. Şimdi ittifak dışına çıktı, diyor ki ‘cambaz bu’ diyor. Tayyip Bey kimseyle samimi bir ilişki kurmuyor. Hep çıkar ilişkisi, bugün oyu ona verirsen ondan iyisi yok. Yarın biraz uzak durursan hemen hainsin, teröristsin… Bu kulaklar neler duydu, ne diyor; canınız sağ olsun. Çünkü biz sadece sosyal demokratların değil; milliyetçi demokratların, muhafazakâr demokratların, bütün demokratların oyuna talibiz” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar, coşkulu kalabalığa teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i coşkulu ve sevgi seli ile karşılayan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ederim. 1 Nisan’dan sonra her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir