27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Özel: “Kadir Aydar’ın Yanında Değil, Kapı Gibi Arkasındayım”

Özel: “Kadir Aydar’ın Yanında Değil, Kapı Gibi Arkasındayım”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel seçim çalışmaları kapsamında gelmiş olduğu Adana’nın Ceyhan ilçesinde “Halk Buluşması” programına katıldı.

Özel burada yapmış olduğu konuşmasında “Ceyhan’da yarım kalan bir hikaye var.Bu hikaye’yi tamamlamak için Kadir AYDARIN yanında değilkapı gibi arkasındayım” Ceyhan ve Kadir Aydar benim özelim dedi

“Ceyhan’da yarım kalan şarkımız, eksik kalan bir hikayemiz var.” Ceyhan’da Kadir Haydar’ı, yıllar sonra sosyal demokrat ve halkçı bir belediye başkanı olarak size emanet etmiştik. Siz de geçen dönem oylarınızla Ceyhan’ı kimin yöneteceğine karar vererek göreve getirmiştiniz.

Ancak birileri hazmedemedi ve ona kumpas kurarak, Kadir Haydar’ı yargı oyunlarıyla görevinden aldılar. Biz sakince olanları takip ettik ve kendisine desteğimizi verdik. Ona inandığımızı söyledik.”Gün gelecek,devran dönecek,Kadir Aydar Ceyhan’a bir daha gelecek’ dedik.”

Özel: “31 Mart seçimlerinde siz Ceyhan halkından Kadir Haydar’a desteğinizi istiyorum. Ceyhan’da Kadir Başkan’ım belediye’de aktif göreve başladığı gün, inanıyorum belediyede kapıları ardına kadar açık olacaktır” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir