24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / ORTAK ÇALIŞABİLİRİZ…

ORTAK ÇALIŞABİLİRİZ…

Başkan Sözlü, Soner Başkan’ı ziyaret etti

“ORTAK PROJELERDE EL ELE OLACAĞIZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Konuk başkan, “Adana’nın da Kayseri ve Gaziantep gibi el ele vereceğini söylerken Başkan Çetin, “Birçok projede Çukurova’yla Büyükşehir’i el ele göreceksiniz” diye konuştu.

Ziyareti bürokratlarıyla birlikte gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in görüşmesinden sinekle mücadele konusunda da işbirliği kararı çıktı. Sivrisinekle ilgili sıkıntıları paylaşan Başkan Çetin, “Bu sorun tek başına Büyükşehir’in çözebileceği bir sorun değil. Meclisten karar çıkartıp ilçe belediyeleri de sinekle mücadelede aktif rol alabilir” diyerek öneride bulundu. Başkan Çetin’in önerisine olumlu yaklaşan Başkan Sözlü, “Bu sene geçti ama gelecek sene işbirliği yapar ve Adana gündeminden sivrisineği kesin kaldırırız” diye konuştu.

HER KONUDA BİRLİKTE HAREKET

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Başkanlar olarak çok güzel işler yapacağız. Adana için çalışacağız ve seçilmiş milletvekilleri de katkı koyduğunda Adana da Kayseri ve Gaziantep gibi el ele veren bir kent olacak” diyerek ziyaretini noktalarken Başkan Soner Çetin’in mesajı da sıcak ve işbirliğine yönelikti: Göreve yeni atananlar ve 30 Mart’ta seçilenlerle birlikte Adana’da yepyeni bir dönem başladığını söylemiştim. Bugüne kadar her konuda birlikte hareket ettik, ediyoruz ve edeceğiz. Bundan sonra da Çukurova Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’ni ortak projelerde el ele göreceksiniz.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir