20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / NİŞAN ZEHİR OLDU…

NİŞAN ZEHİR OLDU…

Adana’da nişanlı iki ayrı çift fotoğraf çektirmek üzere geldikleri parkta hırsız şoku yaşadı. Kendileri fotoğraf çektirdiği sırada otomobillerinin camları kırılarak çantaları çalındı.
Nişan yapmaya hazırlanan Mustafa Karabulut-Nazan Kara ile Tolga Varkal-Tuğba Üzgülbaş çiftleri, gündüz manzara fotoğrafı çektirmek için Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi’ndeki Sabancı Doğal Park’a geldi.
Çiftler ve yanlarındaki sağdıçları otomobili yakındaki yol kenarına park ederek parka girdi. Bunu fırsat bilen hırsız ya da hırsızlar sırasıyla süslenmiş olan iki otomobilin camını buji ile kırıp içindeki çantaları alarak kayıplara karıştı.

Fotoğraf çekimi sırasında sağdıçlar, hırsızlık olayını fark edince çiftlere haber verdi. Araçlarının yanına dönen nişanlı çiftler hırsız şokuyla mutlu günlerinde büyük üzüntü yaşadılar.Olay yerine çağrılan polisler nişanlı çiftlerden bilgi aldı. Nazan Kara basın mensuplarının kendisini görüntülemesini istemeyerek konuşmadı. Ancak nişanlısı Mustafa Karabulut, fotoğraf çektirmek için parka geldiklerini otomobilden inip parka girdiklerini fotoğraf çektirirken otomobilin camının kırılarak çantanın çalındığını öğrendiklerini söyledi. Karabulut, “En mutlu günümüz zehir oldu. Daha önce hırsızlık olduğunu duyduğumuz için yanımıza eşyalarımızı almamıştık. Değerli eşyaları da gizlemiştik. Ancak çantaları alacaklarını düşünmedik. İçinde kredi kartı ve bir miktar para vardı. En güzel günümüz berbat oldu çok üzgünüz. Fotoğraf çekimimiz de yarım kaldı.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir