5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Muhtarlarımız yoğun mesaide…

Muhtarlarımız yoğun mesaide…

Ülkemizin 10 ilinde binlerce insanın vefat etmesine, on binlerce insanımızın yaralanmasına ve on binlerce binanın yerle bir olup enkaz yığını haline dönüşmesine neden olan deprem felaketinin ardından kadim Türk milleti depremzedeler için seferber oldu.

Başta Cumhurbaşkanlığı, bakanlıklar, siyasi partiler, iş insanları ve yardımseverler olmak üzere Türk milleti el ele vererek depremzedelere ihtiyaç malzemeleri ulaştırmak için yoğun çalışma içerine girdi. Seçildikleri günden bugüne Mahalleri ve mahallelileri için çalışan muhtarlarımız da depremzedeler için seferberlik ilan edenlerden.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer ile Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Muzaffer Deveci de diğer muhtarlarımız gibi depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında başrol görevi üstleniyorlar.

Depremden etkilenen insanlarımıza yardım eli uzatan muhtarlarımız, belediyeler ile çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak soğukta sokak ta yaşamlarını sürdürmek zorunda kalan insanlarımıza sıcak çorba ve yemek ihtiyaçlarının yanı sıra ısınma ve temizlik ihtiyaçlarında da kendilerine ulaştırılan malzemeleri gerek muhtarlık binaları önünde gerekse akşamları da sokaktaki insanlara ulaştırıyorlar.

Muhtarlar Biçer ve Deveci, ‘’Ülke ve millet olarak yaşadığımız bu acı ve üzüntü verici olay bizleri derinden sarstı. Elimizden ne geliyorsa yardımcı olma konusunda kendimizi seferber ettik. Gerek Adana’mız da ve gerekse ülkemizde bir daha yaşanmamasını umut ediyoruz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet dilerken yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun ve geçmiş olsun’’ diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir