27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Karalar enkaz bölgesinde…

Başkan Karalar enkaz bölgesinde…

Adana Büyükşehir Belediyesi tüm birimleri ve ekipleriyle birlikte depremden etkilenen bölgelerde 7/24 sahada ve teyakkuzda. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaraların sarılması için, okulları, uygun mekanları, çeşitli kurumları organize edip, evlerine giremeyen insanlara barınak, yemek sağlamak üzere mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor.

Öte yandan deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Adana’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Ankara, İzmir, Mersin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanları, Milletvekilleri, Karalar ile birlikte Adana’daki enkaz alanlarındaki arama kurtarma çalışmalarını inceledi.

Adana’nın deprem bölgesine intikal edecek, yerli ve yabancı arama-kurtarma, sağlık ekiplerini ve yardım malzemelerini taşıyan uçakların inip kalktığı bir lojistik üsse dönüştüğü bildirilirken, Adana Büyükşehir Belediyesi çok sayıda ekibin havalimanından bölgeye ulaşımını sağladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, oluşturulan barınma alanlarında kalan vatandaşlara kahvaltı, yemek de dahil olmak üzere, çeşitli ihtiyaç malzemeleri ulaştırıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi kent genelinde battaniye, ısıtıcı, yiyecek desteğini sürdürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir