19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / MUHTARLAR DERNEĞİ VE ZİRAAT ODASINDAN İFTAR DESTEĞİ…

MUHTARLAR DERNEĞİ VE ZİRAAT ODASINDAN İFTAR DESTEĞİ…

Ceyhan’da Kaymakamlık tarafından kurulan çadırda, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği katkılarıyla düzenlenen iftar programında başkanlar ve yönetiminin katılımıyla Ceyhanlı ihtiyaç sahipleri ve depremzedelerle beraber iftar yaptı.
Ceyhan Kaymakamlığı önünde Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü koordinesinde her gün verilen iftar yemeğine Ceyhanlı iş insanları ve odaların destekleri sürüyor. Hükümetin ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Ceyhanlı depremzedeler ve ilçemizde misafir edilen mağdur depremzedeler için düzenli olarak verdiği iftar yemeğine Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş ve Ziraat Odası Başkanı Savaş Mehmet Öztürk katkı sağladı. Dün verilen iftarın masraflarını karşılayan Ceyhan’ın iki önemli kuruluşuna Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz teşekkür ederek, “Hükümetimiz gerekli tüm kaynakları sağladı. Tabi ilçemizin hayırsever iş insanları ve STK’ları da katkı sunuyorlar. Rabbim hayırlarını kabul etsin, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş’la beraber Isırganlı Muhtarı Mehmet Doğma, Kurtkulağı Muhtarı Ahmet Şavk, Ağaçlı Muhtarı Süleyman Yıldır, Hamitbeybucağı Muhtarı Fuat Elkas, Kıvrıklı Muhtarı Kadir Mehli, Cebre Muhtarı Sami Karaçoroğlu, Mithatpaşa Muhtarı Osman Albayrak ile Ziraat Odası Başkanı Savaş Mehmet Öztürk ve yönetimiyle orucunu açıp, vatandaşlarla sohbet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir