19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN ŞEHİR MERKEZİNDE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI…

CEYHAN ŞEHİR MERKEZİNDE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI…

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, şehir merkezindeki hasar tespit incelemesinin tamamlandığını, kırsal mahallelere(köylere) başlandığını belirtti.
Asrın Felaketinin ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan hasar tespit çalışmaları şehir merkezinde tamamlandı. Konuyla ilgili CRT Medya ve Ceyhun Haber’e açıklama yapan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, “İlçemizde şehir merkezinde tüm yapıların incelenmesi tamamlanmış olup, kırsalda bulunan mahallelerde çalışmalar sürmektedir. İtirazlar ve talepler ekipler tarafından hassasiyetle incelenecektir. Köylerimizdeki çalışmalarda tamamlandıktan sonra itirazlar ve askı sürecini atlatıp yıkımlara başlanacaktır. İlçemizde acil olan iki yapıyı kontrollü bir şekilde yıktık. Depremin ağır hasar verdiği şehirlerimizde büyük makineler çalıştığı için buradaki yıkım biraz yavaş ilerledi. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, şehir genelinde hasar tespit çalışmaları tamamlandıktan sonra ivedi ve seri şekilde yıkımlar ve toparlanma süreci başlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Yılmaz, Ceyhan için çok önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, “İlçemiz için hayati öneme sahip gelişmeler yaşandı. Yatırım bölgeleri ve istihdam alanlarımız hakkında gelişmeleri önümüzdeki günlerde basın ve kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'CEYHUN HABER @ ®' görseli olabilir

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir