27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / MEVLİD KANDİLİ MESAJI…

MEVLİD KANDİLİ MESAJI…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Alemdar Öztürk mesajında:
“Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’ni birlikte yaşıyor olmanın sevinci içersindeyiz. Bu günün, tüm hemşehrilerimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birbirimizi sevmeyi, doğruluğu, hoşgörüyü, şefkat ve merhameti Peygamber Efendimizin sünnetleriyle öğrenerek nesiller boyu devam ettirdik. Takip ettiğimiz geleneğin gücü ve bunun hala milletimizin gönlünde yaşaması, gelecek için bizleri çok umutlu kılmaktadır.”dedi.
İslam dünyasının ve toplumların içinde bulunduğu problemlerin temelinde; Peygamberimizin bütün insanlığa gönderdiği çağrının gerektiği gibi anlaşılamamasının yattığını dile getiren Başkan Alemdar Öztürk; “Peygamber Efendimizin evrensel boyutu bulunan ve temelinde insanlığın huzur ve mutluluğunu esas alan çağrısının iyi anlaşılması, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarılması ve yaşatılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. İşte Mevlid Kandili ve diğer mübarek gün ve geceler, bu çağrıyı gönlümüzde, zihnimizde, hayatımızda diri ve canlı tutmak adına fırsat günleridir.
Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz eder, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederim.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir