25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Türkiye / SİLAH VE MERMİ YAKALANDI…

SİLAH VE MERMİ YAKALANDI…

Adana’da yunus ekipleri yaptıkları uygulamada 1 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 137 mermi ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı girişinde uygulama yapan yunus ekipleri gecenin ilerleyen saatlerinde 01 JU 059 plakalı otomobili durdurmak istedi ancak aracın sürücüsü durmayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine yunus ekipleri kısa bir kovalamaca sonrası otomobili durdurup içindeki Ahmet Yiğit A. (36) ve Murat Y.’yi (32) etkisiz hale getirdi. Polis daha sonra otomobilde yaptığı aramada koltuk altına saklanmış halde 1 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 137 mermi ele geçirdi. Polis iki zanlıyı gözaltına alarak Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Silah ve mermilere el konuldu.

Şimdi polis silahın nereden ve ne amaçla Adana’ya getirildiğini öğrenmeye çalışıyor. Ayrıca silahın daha önce bir olayda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek içinde silah kriminalde balistik incelemeden geçiriliyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir