27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / “Meclis Ne Derse O”

“Meclis Ne Derse O”

Bazı çevrelerce “Seyhan Belediyesi’nce Ramazan ayında yapılacak başta gıda kolisi olmak üzere tüm sosyal yardımların Başkan Akif Kemal Akay adına dağıtılacağı” şeklindeki söylemler üzerine açıklama yapan Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer, “Bu söylem yanlış bir söylemdir. “Yardım Yapalım” diyerek yardım yapamazsınız. Meclis kararı ve ona ayrılacak bütçe gereklidir.” dedi.

“BU YARDIMLAR ZEYDAN KARALAR DÖNEMİNDE BAŞLAMIŞTI”

Seyhan Belediyesi’nin CHP’ye geçmesiyle birlikte vatandaşa sosyal yardımların düzenli olarak arttığına dikkat çeken Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer şöyle konuştu:

“Biz CHP grubu olarak CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak Zeydan Karalar’ın ilk Seyhan Belediye Başkanlığı döneminden başlayarak bugüne kadar sosyal yardımları artırarak sürdürdük. Ramazan’da halkımızla paylaşılacak sosyal yardımların kararlarını da Partimiz politikası gereği mecliste CHP grubunca onaylamıştık.  Vatandaşımız şunu bilsin ki, belediyelerden gelen hizmetlerin tamamı, o belediyeye ayrılmış kaynakların halka tekrar geri verilmesidir. Bu kişilerin inisiyatifinde kalan bir şey değildir. Sosyal Yardımlar tamamıyla bir belediyecilik anlayışıdır. Bu da sosyal Belediyecilik anlayışı gereği Cumhuriyet Halk Partisi’nin tavrıdır. Yardımlar da bu çerçevede vatandaşımıza dağıtılmaktadır.”

“VATANDAŞLARIMIZIN EKONOMİK KRİZİ HAFİF ATLATMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Kendi dönemlerinde Pandemiyi ardından da Deprem felaketini yaşadıklarını anımsatan Geçer “Seyhan Belediyesi Üreten ve Sosyal Belediyeciliği önceleyen bir Belediye olduğu için bu süreçlerde halkımızın yanında olabildik. Seçimden hemen sonra beklenen ekonomik krizi aşabilmenin yolu da sosyal Belediyecilikten geçiyor. Dolayısıyla sosyal yardımlar kesinlikle artarak sürmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi ve kadroları bunun farkında. Seyhan’da Oya Tekin Başkan başta olmak üzere diğer kazanacağımız belediyelerde de vatandaşımıza bu ekonomik krizi daha hafif atlatma şansı sağlayacağız”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir