17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / LÖSEV’DEN, 25. yıl kutlamasında müjde…

LÖSEV’DEN, 25. yıl kutlamasında müjde…

 Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu ve Lösemili Çocuklar Korosu’nun sahne performanslarıyla göz doldurduğu gecede iş, sanat, sağlık ve basın dünyasının önemli isimleri ağırlandı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, Lösemi tedavisinde devrim yaratacak Ar-Ge çalışmalarına başladıklarını ve tedavide yüzde 100 başarı için geri sayıma başladıklarını duyurdu.

Küçük bir muayene odasında yolculuğuna başlayan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, kuruluşunun 25’inci yılını dün gece İstanbul İş Sanat’ta düzenlen törenle kutladı. Kokteyl ve trio dinletisiyle başlayan gecenin sunuculuğunu, aynı zamanda bir LÖSEV Gönüllüsü olan ünlü Spiker Damla Uğurtürk yaptı. İş, sanat, sağlık ve basın dünyasının önemli isimlerinin ağırlandığı bu özel gecede, 25 yılı geride bırakan LÖSEV’in ilerleyişindeki kilometre taşları izleyicilerle paylaşıldı.

Sevgi, İyilik ve Umudun Mücadelesi

Gecede LÖSEV’in çeyrek asırlık yolculuğu,  “Sevgi, İyilik, Umut ve Mücadele” temalarıyla şöyle anlatıldı: “Doğulu batılı, zengin fakir demeden, hiçbir çocuğa ayrım yapmadan değer veriyor; onları hayata daha sıkı bağlamak için gece gündüz demeden ailesi gibi benimseyerek elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. İyilik, sevgi ile birlikte dalga dalga her yere yayılan zorlukları bir fırsata dönüştüren en güçlü ilham kaynağımız. En karanlık anlarda bile, geleceğe olan inançla bu ailede umut asla kaybedilmiyor. LÖSEV, 25 yıllık yolculuğunda karşısına çıkan her zorluğu, sevgi, iyilik ve umutla besleyerek daha da büyük bir azme dönüştürüyor. Yaklaşık 3 yıl süren tedavi sürecini sadece ilaçlarla yenemeyeceklerinin farkında olarak, mücadeleye ortak oluyoruz.”

Önce Kanseri Yendi, Sonra Olimpiyat Şampiyonu Oldu

Gecenin ilk konuşmacısı, 2015 yılında Lösemi tanısı alan Münire Nur Güdücü oldu. Güdücü, Lösemi tedavisi gördüğü dönemde, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek başarılı bir sporcu olmayı hayal ettiğini ve bu hayalini LÖSEV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer’le paylaştığını söyledi. Dr. Ezer’in ise kendisini Polonya’da düzenlenen Onkoloji Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmesi için gönderdiğini ve birincilikle ülkesine geri döndüğünü anlattı.

Güdücü, “Bizler, yaşam savaşı verirken birbirine sımsıkı sarılmış, tek vücut olmuş, onurlu ve inançlı

kocaman bir LÖSEV ailesiyiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir