Çukurova Belediyesi SK, sezona iddialı hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta TSYD Kupası’nı müzesine götürürken, şimdi de gözünü Kupa Voley’e dikti. B Grubu’nda yer alan ve 30 Eylül-2 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvada rakipleri ise Galatasaray ile Muratpaşa BLD Sigorta Shop olacak.

Hazırlıklarını sürdüren Adana ekibi, ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda günü iki antrenmanla tamamlayıp, sezona iddialı hazırlanıyor. Dün Başantrenör M. Umut Uysal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenmanda ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından topla çalışmalar yapıldı.  Antrenman manşet ve pas çalışmasıyla son buldu. Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu ise 14 Ekim’de başlayacak.

Çukurova’nın Sultanları, bu sezon Fabris, Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Önal, Yasemin Yıldırım, Büşra Güneş, Ezgi Bektaş, Beren Yeşilırmak, Berin Yıldırım, Berra Eren, Angela Leyva Tagle, Hazal Selin Uygur ve Burcu Yönder gibi isimleri kadrosunda barındırırken, sezon sonu Avrupa kupalarına katılmanın hesabını yapıyor.