19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Kupa Başkan Akay’a Armağan Edildi…

Kupa Başkan Akay’a Armağan Edildi…

Başkan Akay, göreve geldikleri ilk günden itibaren Türk sporuna katkı sağlamak adına sporculara destek verdiklerini belirtti. Seyhan Belediyespor’un elde ettiği başarıların bu desteklerin bir karşılığı olarak görüldüğünü ve bu durumun kendisini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

 

Sporcuların Başarıları ve Ödülleri

Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Yıldız takımı, Denizli’de düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu. Ayrıca, Romanya’da gerçekleşen Gençler U-23 Avrupa Şampiyonası’nda ikincilik ve Büyükler kategorisinde Avrupa üçüncülüğü gibi önemli başarılar elde edildi. Ankara‘da düzenlenen bir başka şampiyonada ise milli halterci Sara Yenigün, Büyükler Türkiye birinciliği ve Belediyelerarası Türkiye Şampiyonu oldu.

Kupa ve Madalyalar Başkan Akay’a Armağan Edildi

Başarılı sporcular, elde ettikleri kupa ve madalyalarını Başkan Akay’a ziyaretlerinde armağan ettiler. Bu jest, Başkan Akay tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Akay’ın Kutlaması ve Desteği

Başkan Akay, Cumhuriyetin 100. Yılında elde edilen başarılar sebebiyle hem Halk Oyunları yıldız takımını hem de milli sporcu Sara Yenigün’ü kutladı. Akay, sporcuların başarılarının devamını dileyerek, ekonomi, sanat, kültür ve sporun bir arada olmasının gerçek uygarlık ölçüsü olduğunu vurguladı. Kadın sporcuların elde ettiği başarıların kendilerini özellikle sevindirdiğini belirten Akay, bu başarıların yaygınlaşması temennisinde bulundu ve desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir