19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Kozay’a CHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda coşkulu karşılama…

Kozay’a CHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda coşkulu karşılama…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay, CHP Çukurova İlçe Örgütü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir araya gelen Aday Kozay, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kozay’ın parti binasına gelişinden uzun zaman önce parti binası önüne gelen ve Kozay’ı görmek isteyen vatandaşlar yoğun kalabalıklar oluşturdu. Oluşan kalabalıkla sokak adeta miting alanına döndü. Başkan Adayı Emrah Kozay, kendisini bekleyen kalabalıkla selamlaşıp, kucaklaştı ve samimi görüntüler ortaya çıktı.

Bir araya geldiği kalabalıkla selamlaştıktan sonra burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Adayı Kozay, kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı herkese çok teşekkür ettiğini iletti.

KOZAY İDDİALI BAŞLADI

Kozay, Çukurova’yı hak ettiği yere, konuma taşımak, burada yaşayan çocuklara mutlu ve özgür yaşayabilecekleri bir kent bırakmak için, hep birlikte, var güçleriyle hiç durmadan çalışacaklarının altını çizdi. Kozay’ın sözleri alkışlarla karşılandı.

“BAŞTA SİZ HALKIMIZA, SONRA BU KENTE VE KENDİMİZE İNANIYORUZ”

Konuşmasına devam eden Kozay, devamında şu cümleleri kullandı:

“Yüreği Çukurova için atan ve bu yolda birlik içinde hareket eden, büyük bir ailenin evlatlarıyız hepimiz. Çukurova’yı sizlerle birlikte geleceğe ve hep ileriye taşıyacağız. Çünkü başta siz halkımıza, sonra bu kente ve kendimize inanıyoruz. Çok çalışacağız ve mutlaka başarıp çıktığımız bu yoldan zaferle ayrılacağız.”

Kozay, CHP Çukurova İlçe Örgütü’nde halkla bir araya gelerek açıklama yaptıktan sonra CHP Adana İl Örgütü’nü ziyaret etti. Burada CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ve il yöneticileriyle buluşan Aday Kozay, seçim süreci ve bu süreçte yürütülecek çalışmalarla ilgili Tanburoğlu ve il yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu. İddialı olduğunu kaydeden Kozay, “Çukurova’yı her alanda nefes alan, huzurlu, mutlu insanların kenti yapma konusunda sonuna kadar kararlıyız” cümlelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir