21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Kozan’da 5.5 büyüklüğünde deprem sonrası 17 artçı meydana geldi…

Kozan’da 5.5 büyüklüğünde deprem sonrası 17 artçı meydana geldi…

Kozan‘da saat 08.44’de meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 10.57’ye kadar kısa aralıklarla ilçede en büyüğü 4.4 olan 17 artçı deprem meydana geldi.

?TRAKTÖRLE YOL AÇILDI Adana‘nın Kozan ilçe merkezli depremde Feke ilçesi Uğurlubağ Mahallesi’nin dağlık alanından yola düşen kaya parçaları köylüler tarafından traktörle kaldırıldı. Mahalleyi Kozan ilçesine bağlayan yol, yapılan temizliğin ardından araç trafiğine kontrollü açıldı.55 KİŞİ HASTANELERE BAŞVURDUKozan’ın komşu Kadirli ilçesinde deprem sırasında korku ve paniğe kapılan 55 kişinin ise hastanelere başvurduğu bildirildi. Deprem korkusuyla hastaneye gelenler acil serviste sağlık kontrolünden geçirildi. Balkondan atlayan 2 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDIÖte yandan deprem anı ise bazı iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Depremi hisseden çalışanların önce panikleyip sonra hızla iş yerlerinden kaçtığı görüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir