Yüreğir Belediye Başkanı  Fatih  Kocaispir Yerel gazetelerin yaşadıklara sorunlara her fırsatta duyarlılıkla yaklaşan Kocaispir, bu duyarlılığını bir kez daha sergiledi. Yerel basına destek olmak için yaptıkları çalışmadan bahseden Kocaispir, gazetelere destek olmak için açık bir iradelerinin olduğunu söyledi.

DESTEK OLACAK

Yerel gazeteleri desteleme kararı aldıklarını vurgulayan Kocaispir, “Gazetelere destek olma noktasında bizim açık bir irademiz var. Zaten bütün basın kurum ve kuruluşlarıyla biz bu anlamda onların vatandaşlarımızın özgür, yansız haber alma hürriyeti kapsamında önemli bir kamu görevi ifade ettiklerine ben defasında söylüyorum. Bu kapsamda yerel gazetelerin de desteklenmesi noktasında biz açık bir irade sahibiyiz” diye konuştu.

EKİM AYI MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLECEK

Belediye meclis kararlarının yerel gazetelerde yayınlanması ile ilgili bir karar alacaklarını anlatan Kocaispir, “İnşallah Ekim ayındaki belediye meclis toplantımıza yetiştiriyoruz. Şöyle ki belediye meclis kararlarımızın yerel gazetelerimizde yayınlanması ile ilgili bir karar alacağız. Bu karar kapsamında da inşallah yerel gazetelerimize, basın kuruluşlarımıza bir destek sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.