26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Karataş Belediyesinden Eğitime Destek…

Karataş Belediyesinden Eğitime Destek…

Karataş Belediyesi eğitim öğretim sezonunun başlaması ile okullarda temizlik çalışmaları aralıksız sürdürüyor ve okullara destek amaçlı hizmet personeli tayin ederek, destekte bulunuyor.

Eğitim öğretim sezonu öncesi başlatılan okullarda temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Karataş Belediyesi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından takdirle karşılanıyor.

Belediye okulların sağlıklı koşullarda kullanılması yönünde çevre temizliği ile birlikte temizlik malzemesi desteğinde bulundu. Hepatit gibi günümüzün en tehlikeli hastalıklarına karşı tedbir alınması yönünde, Başkan Necip Topuz personel tayin ederek ihtiyaçlar ve imkânlar doğrultusunda temizlik ve bakım hizmetlerinin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Başkan Topuz; “geleceğimize yapılan en güzel yatırım çocuklarımızdır. Bu yönde sadece eğitim sezonu başlıyor diye değil her daim çocuklarımızın yanında olacağız. Günümüzün en büyük tehlikelerinden Hepatit ‘e karşı gerekli tedbirleri alıyor ve bununla ilgili mücadelemizi veriyoruz. Ayrıca temizlik ile birlikte madde bağımlılığı konusunda da yakın zamanda çocuklarımıza yönelik çalışmaları başlatarak bu illetten mağdur olan çocuklarımıza ve ailelerimize destekte bulunmaya başlayacağız. “Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir