18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / KARALAR: KREŞ SAYISINI ARTIRIYORUZ…

KARALAR: KREŞ SAYISINI ARTIRIYORUZ…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kreş sayısını artıracaklarını ve böylece kadınların iş hayatında daha fazla yer almasına katkı sağlayacaklarını belirtti.

Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Akbulut Gündüz Bakımevi’ni eğitim öğretim yılının ilk günü ziyaret etti. Çocuklarla, eğitimcilerle ve velilerle bir araya gelen Zeydan Karalar, eğitim ve öğretimin dünyanın her yerinde en önemli unsur olduğunu söyledi. Bir ülkedeki eğitimin; o ülkenin modernleşmesini ya da gerilemesini, ekonomik açıdan hangi noktada olacağını belirlediğini kaydeden ABB Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bir ülkedeki eğitimin kaliteli, bilimsel olması halinde, o ülkenin bağımsız, aydın, müreffeh, huzurlu olacağını, aksi halde ülkenin geleceğinin karanlıkta kalacağını ifade eden sözünü hatırlattı. Karalar şunları söyledi:

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

“Mustafa Kemal Atatürk’ün en çok önem verdiği şey eğitimdir. Biz de eğitime önem verdiğimiz için gündüz bakımevlerimizin sayısını artırıyoruz. Çünkü okul öncesi eğitim çok önemli. 4. gündüz bakımevimizi tamamlayarak hizmete sunduk, 2 gündüz bakımevimiz de tamamlanmak üzere. Kadınlarımızın hayata dair her alanda, iş dünyasında daha fazla yer almasını desteklerken, çalışan annelerin hayatlarını kolaylaştırmak için faaliyete geçirdiğimiz gündüz bakımevlerimizde kaliteli ve güvenli eğitim vermeye devam edeceğiz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir