26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadir Aydar Adaylığını Açıkladı…

Kadir Aydar Adaylığını Açıkladı…

Cumhuriyet Halk Partisi eski İlçe Başkanı Kadir Aydar parti binası önünde yoğun bir kalabalığa seslendi, Ceyhan Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Ceyhan’lı olmanın kaderi ezilmek olmamalı diyerek vatandaşlara seslenen Aydar, “Eyy Ceyhan’lım, Biz biliriz dertlerinizi ezilmenin ne demek olduğunu, teyzelerimizin, gençlerimizin ablamlarımızın, yaşlılarımızın neler istediğini, yolların problemini iyi biliriz. Belediye başkanı olmayı hüküm sürmek zannedenler Ceyhan yollarında araba sürdüler mi hiç ? Ceyhanlı ya sen ne istersin diye, derdin nedir, sıkıntın nedir diye sordular mı? Ben mutlu insanların olduğu bir şehirde yaşamak istiyorum, ben insanların yaşamaktan zevk aldığı, gençlerin üniversiteyi bitirdikten sonra tekrar kendi memleketlerine dönüp yaşadığı aydın, çağdaş bir şehir istiyorum. Bana vazgeç diyorlar, ölsem de çıktığım bu yoldan vazgeçmeyeceğim” dedi.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği CHP Ceyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamasının ardından Aydar, partilileri ile birlikte gökyüzüne beyaz güvercin bıraktı.
Başkan Adayı Aydar’ın adaylık açıklamasına CHP Ceyhan İlçe Başkanı Ayhan Bitirgiç’in yanı sıra CHP Yumurtalık ve Kozan İlçe Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aday Adayları katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir