7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadın ve Genç Girişimcilerden ADASO’ya Ziyaret…

Kadın ve Genç Girişimcilerden ADASO’ya Ziyaret…

ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, TOBB Adana heyetini ağırladı. Ziyarette, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlamak için yapılacak çalışmalar ele alındı. Başkan Kıvanç, TOBB Adana Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları’nın Türkiye‘nin en büyük girişimci ağlarından biri olduğunu ve önemli görevler üstlendiğini vurguladı. Kıvanç, ADASO olarak yeni projeler ve çalışmalar için destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Rana Dal ve Mert Taşar ise gerçekleştirdikleri bu ziyaretin, girişimcilik ekosisteminde iş birliği ve sinerji yaratma adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Her iki kurul başkanı da, ADASO’nun tecrübesinden ve desteklerinden yararlanmayı hedeflediklerini dile getirdi.

TOBB Adana Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının yeni dönemdeki faaliyetleri ve projeleri, Adana bölgesinin yanı sıra Türkiye ekonomisine de katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir