2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Jandarma Teşkilatından Vali Elban’a 184. Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti…

Jandarma Teşkilatından Vali Elban’a 184. Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti…

Vali Dr. Süleyman Elban, Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt ve beraberlerindeki teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Elban, kuruluşundan bugüne kadar milletimizin teveccühünü kazanmış, engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş Jandarma Teşkilatımızın, iyi eğitimli personeli, donanımı, disiplini ve vatan sevgisiyle gurur verici başarılara imza attığını dile getirdi.

Jandarma Teşkilatımızın 184. yıl dönümünü kutlayan Vali Elban, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için yüksek vazife şuuruyla fedakârca görevlerini ifa eden Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; ülkemizin her yerinde olduğu gibi, ilimizde de yüksek vazife şuuruyla görevlerini yerine getiren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir