19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İmza ve söyleşi…

İmza ve söyleşi…

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN YAZAR METİN ÖZDAMARLAR SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ PROGRAMI

Ceyhan Belediyesi ve Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Çanakkale zaferinin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Yazar Metin Özdamarlar ile söyleşi ve imza günü programı büyük ilgi gördü.

Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yazar Metin Özdamarlar ile söyleşi ve imza günü programında bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “Asımın nesli, 2023 Türkiye’sinin teminatı olan gençlerimiz, daha çok ve daha gayretli bir şeklide donanımlı olarak yetişip neslimize layık olmalısınız. Coğrafyamızda Türk Milletinden neler beklendiğini çok iyi bilmemiz gerekir. Bizden öncekiler bu coğrafyayı vatan yaptı ve düşmana çiğnetmedi, Asımın nesli olmaya talip siz değerli gençlerimiz de Allah’ın izniyle çiğnetmeyecektir. Bu coğrafyada Allah nasip ederse ulu çınarı yeniden canlandırıp mazlum milletlerin bu çınarın gölgesinde barınmasını sağlamış olacağız. Bu tarih bilinciyle yetişmenizi temenni ediyorum.” diye konuştu.

Programda Ceyhan Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “18 Mart Çanakkale Zaferini Anma “konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programda öğrencilere Çanakkale savaşı dönemini fotoğraflarla sunum yapan Yazar Metin Özdamarlar, öğrencilerin ilgisinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir